Верхній пост.

  Posted in Uncategorized on

  by swan

 

Як мене звати, написано на кожній фотографії. Там ж є мій мейл, і мабуть, скоро з"явиться мій сайт (якщо дійдуть врешті руки). Пропоную зходу звертатись на “ти”.

Моя остання і улюблена робота – це karpaty.info. Тут я програмлю, адміню як можу різношерстні серваки, фотографую і займаюсь всякою різною творчою, не дуже, і рутинною роботою.

Фотографія – моє улюблене захоплення і частина роботи. На жаль, я не так часто, як хотілося б, потрапляю у всякі цікаві і фотогенічні місця. Хоча стараюсь. Чого і вам бажаю.

Якшо вам сподобалась те чи інше моє фото і ви хочете його перепостити – будь-ласка, але не забувайте активний гіперлінк на цей журнал. Якшо ви хотіли б використати це фото для чого б там не було – сміливо спитайте дозволу, як правило – не відмовляю, але для комерційного використання це не буде безкоштовно. Ремарка для "чорних копіпейстерів" – відомий сервіс TinEye чудово знаходить копії зображень, навіть якщо з них обрізаний копірайт і вони тим чи іншим чином спотворені.

Тим, хто бажає купити фото собі на стіну чи для використання у друці чи у вебі – велкам у пошту.

Мої контакти – мейл, як казав вище – на фотках, такі самі (до вуха) gtalk, skype, facebook. Якщо є що сказати чи спитати – велкам 🙂

3COMMENTS
  • Оля

    У Вас прекрасні фото. Я трохи малюю. Зазвичай, щоб намалювати якогось птаха передивлюююсь массу фото з ним, так і набрела на вашу сторінку) Я в захваті. Від багатств України. Від різноплановості Ваших фото, від постановки кадру….
    Якщо використати ваше фото в поліграфіі, для обкладинки книги, приміром, скільки це буде коштувати? Дякую.
    modyatlik@gmail.com

  • rotozeev

    Так, karpaty.info корисний сайт для туристів!

  • Roman

    Кагдабудутфоткі?