Заява координаційного органу підприємців

  Posted in Uncategorized on

  by swan

Координаційний орган підприємців: “група осіб, що не виражають позиції всього Майдану, вступила у переговорний процес”

ЗАЯВА

Асамблеї громадських організацій малого і середнього бізнесу України
Конфедерації вільних профспілок України
Ринків міста Києва
Ринків та асоціацій бізнесу Одеської області
Громадянського руху «Відсіч»

22 листопада п. р. знову у Києві зібрався багатотисячний Майдан. Підприємці, робітники та службовці, молодь висловили свою незмінну позицію з наступних питань:

– вимога до Президента України щодо накладення вето на проект податкового кодексу та початок роботи над його новим варіантом з широким залученням асоціацій малого та середнього бізнесу та науковців,

– вимога відставки уряду Азарова, який підготував та добивається прийняття цього проекту кодексу,

– вимога не прийняття наявного проекту Трудового кодексу, що максимально порушує права найманих працівників,

– вимога проведення навесні виборів до Верховної Ради України, як це передбачається чинним законодавством, а не нехтування виборами згідно з приватним бажанням депутатського корпусу.

На жаль, група осіб, що не виражають позиції всього Майдану, вступила у переговорний процес, що суперечить зазначеним вимогам. На даний час ці особи ведуть переговори з першим віце – прем’єром Клюєвим, не маючи на це повноважень.

Ми заявляємо про незмінність наших вимог і непорушність нашої позиції.

Ми закликаємо усіх небайдужих, хто хоче жити у нормальній країні, де є можливості для розвитку бізнесу, де цінується людська праця, а не пройдисвітство, де пенсіонер відчуває себе соціально захищеним, а молода людина гідно піднімається по сходинках життя з допомогою власних талантів та держави, що гарантує зайнятість та долає безробіття,

вийти 25 листопада на Майдан міста Києва о 9.00, а об 11.00 на площі міст України, щоб не дати вже вкотре знехтувати волевиявленням українського народу, доведеного до відчаю бездарними та антинародними рішенням уряду.

http://chesni-podatky.org/

Контакти для журналістів: 0922053267, 0634373916, 0636286841.