100-400

  Posted in Uncategorized on

  by swan

  , ,

Купив нову цацку.

Довго вагався і думав, чи воно мені треба. Хоча, якби сабж не стояв на вітрині, то напевно вагався би ще з місяць – а так пішов, помацяв і купив.
Тепер зуби на полку, зато всі дятли і синиці – мої 🙂

Снігу́р (Pyrrhula pyrrhula L.), дівчинка 🙂

Ага, і ше – виліз новий клопіт – в мою kata-214 він лізе тільки з поміччю "упор с ногі двумя рукамі". Так що знов перед питанням – купити окремий топлоадер виключно для тушки+100-400, чи купувати рюкзак.
Взагалі, рюкзак я вже давно хочу на випадки коли треба везти багато фотобарахла + ноут. А барахла все приростає… Ну і зручно, коли все, включно з купою дрібноти – у одному місці.
Мінус великого рюкзака – носиш багато непотрібного, неоперативність мені пофіг.
Плюс – зручність носіння, а я часом лажу по полях по 3-5 годин, і kata-черезплече – обриває плечі та спину навіть без 100-400 вже на другій годині.
Єдине, що стримує від рюкзака – нема в наших сільських гастрономах вибору, щоб помацяти, бо вже давно б купив. А замовляти наугад – то як з взуттям 🙂
Так що поки схиляюсь купити тимчасово топлоадер, а потім, як обзаведусь рюкзаком – спробувати продати. Мацяв в "цифровичку" такий – Lowepro Toploader Zoom 55 AW – тушка з 100-400 лізе у нього впритик, але блискавка застібається 🙂 Більших на полицях гастрономів не помічено.