Нічне

  Posted in Uncategorized on

  by swan

  ,

Закинув я бложик, і боржків теж назбиралося.
Почну зі свіжого.

Був тут на днях пік Персеїдів – всі митці постять ахові фоточки з метеорами, а я буду оригінальним – без.
Хоча ні, один є, випадковий …і літачок в повороті попався.
Для ще більшої оригінальності переднього плану теж нема.

А все тому, що прихав я на задуману точку, а там звідки не візьмись, чотири джон-дір-и з культиваторами в нічну зміну катаються по полю. Пилюка стовпом, на кожному з перелаців по 4 прожектори спереду і ще пару ззаду – одним словом, переорали мені всі мої високомистецькі задуми. Та ще й на кар”єрі між Добрянами і Липівкою апґрейднули прожектор – не знаю, скільки у нього кіловат, але лупашить як місяць вповні.
Обламався, поплювався, розвернувся інший бік і з горя десантувався подалі від тракторів (добре хоч за час короткого періоду проживання в тому районі, всі грунтовки вивчив).
Ну а там, звісно ж – ні переднього плану, з боку метеоритного потоку – сильна засвітка, з третього траса, з четвертого – той ж адовий прожектор.
Але вже приїхав, то поставив на штатив і потренувався стріляти трейли інтервалометром.

До речі, хто детально розбирався з інтегрованим в прошивку ніконовським інтервалометром ? Це я тупий/криворукий, чи він таки не дає можливості виставити міжкадровий інтервал меншим за витримку? Добре хоч, що у припадку позбування від аксесуарів попередньої релігії вистачило розуму залишити інтервалометр і докупити до нього ніконовський кабель…
———————
UPD. кажуть що працює. Повірив, взяв камеру – не пішло. Почитав мануал. Все одно ме можу зрозуміти логіку його роботи.
Йа бландінко ?
Навіть якщо так, слава богу, в мене є інтервалометр.